Buiten- schilderwerk

Het regelmatig schilderen van de buitenzijde van de woning is noodzakelijk. Bij goed en regelmatig schilderonderhoud blijft je dure bezit mooi, beschermd en zal in waarde alleen maar toenemen.

Net als binnenschilderwerk vergt buitenschilderwerk ook zijn aandacht. Op de eerste plaats is het belangrijk om te weten wat de staat van het schilderwerk is en wat er gedaan moet worden. Daarom adviseren wij een afspraak  te maken om bij u langs te komen en alles goed te beoordelen. Iedere ondergrond vereist namelijk een andere aanpak. De kwaliteit van de materialen en de uitvoering van de voorbewerkingen zijn één van de belangrijkste factoren om een lange levensduur te garanderen bij het buitenschilderwerk. Met onze deskundigheid en jarenlange ervaring kunnen wij u dan ook een passende oplossing aanbieden voor u woning of bedrijf.

Twijfelt u over de staat waarin het schilderwerk verkeert, vraag dan vrijblijvend een advies over wat voor uw huis of pand het beste is.

Besef dat het schilderwerk weer jaren mee moet en voldoende bescherming moet bieden aan het houtwerk op en rondom de woning.

De BTW-regeling voor schilder- en stucadoorwerk verbeterd.

U betaalt daardoor het lage BTW-tarief van 9% indien de woning door particulieren wordt bewoond en ouder is dan 2 jaar. U betaalt nu dus fors minder voor uw schilderwerk.

Gratis WinterCheck
Laat nu uw woning of bedrijfspand inspecteren voor een optimale bescherming tegen weersinvloeden.

disclaimer & privacystatement • © 2012 • created by studiomedes.nl • alle rechten voorbehouden • site-info